velikost písma: A +/ A/ A -

Seniorské slevy v libereckých bazenéch, na koupalištích a plovárnách

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete nabídku zlevněného vstupného pro seniory a důchodce ve vybraných libereckých bazenéch, na koupalištích a plovárnách.

Bazén Liberec
Adresa:  Tržní nám. 1338, 460 01 Liberec
Web: http://www.bazen-info.cz
Snížená cena vstupného pro důchodce ve všední dny činí do 14:00 50 Kč/hod. Od 14:00 seniorům sleva poskytnuta není, za hodinu zaplatí 70 Kč, za dvě hodiny pak 90 Kč; od 20:15 pak 60 Kč/hod. O víkendu je cena vstupného 80 Kč/hod. a celodenní vstupné činí 130 Kč hod. Zvýhodněné vstupné je důchodcům poskytnuto na sluneční louku, kde zaplatí 80 Kč na celý den a také na permanentky, kdy za měsíční permanentku zaplatí 800 Kč (platí ovšem pouze pro vstup do 14:00 hod.). Pro bližší informace viz ceník na webových stránkách bazénu.

Centrum Babylon
Adresa: Nitranská 1, 460 12  Liberec
Web: http://www.centrumbabylon.cz
Vstupné do aquaparku Babylon je stanoveno dle výšky návštěvníka. Seniorům není poskytnuta sleva na vstupném. Jednorázový časově neomezený vstup je pro návštěvníka do 100 cm zdarma, pro návštěvníka do 140 cm za 240 Kč a pro návštěvníka nad 140 cm za 290 Kč. Pro podrobnější informace o cenách vstupného viz aktuální ceník na webových stránkách.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na . Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.