velikost písma: A +/ A/ A -

Fotoreportáž z třetí taneční kavárny Žijemenaplno.cz

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 1

Již tradičně pořádáme každý druhý čtvrtek v měsíci Taneční kavárnu Žijemenaplno.cz. a nejinak tomu bylo i v prosinci. Sešli jsme se sice v o něco menším počtu než obvykle, všichni jsme se výtečně bavili – ať už při tanci, poslechu, povídání nebo u ochutnávání výborné kávy společnosti Dé Longhi – oficiálního partnera tanečního večera.

Přestože účastníků bylo méně, skalní příznivci tanečních večerů pro zralé a zkušené dorazili i přes nepřízeň počasí. Sněhule, oteplovačky a zimní kabáty byly na pár hodin odloženy na věšáky a do tašek, aby je vystřídaly taneční botky a společenský oděv. A komu ani tanec nepomohl, ten se mohl zahřát při ochutnávce vynikající kávy, kterou připravila společnost Dé Longhi.

Před více než 100 lety, v roce 1902 založila rodina DéLonghi svou první manufakturu v italském městě Treviso.Přestože značka DéLonghi zdobí celou řadu produktů: od topení a klimatizací přes fritovací hrnce a toastery až po žehličky a vysavače, nyní je známa zejména díky svým kávovarům. Inovace, patenty, design a dokonalé zpracování činí z kávovarů DéLonghi naprostou světovou špičku.

A kdo na poslední chvíli sháněl vánoční dárek, mohl se inspirovat vystavenými produkty – přístroji na přípravu báječného italského espresa nebo kuchyňskými roboty a pomocníky značky Kenwood.

Vždy dobře naladěná a usměvavá moderátorka večera Hanka Švejnohová řádila na parketu tak, že my, kterým zdaleka ještě není –sát, jsme jen nevěřícně zírali a kroutili hlavou. A protože taneční kavárna Žijemenaplno.cz se konala v tomto roce naposledy, chvíle odpočinku zpestřily klasické vánoční hity z české i světové produkce.

Účastníte se taneční kavárny Žijemenaplno ve Vinohradském Pavilonu v kavárně Pavilon? Napište nám svoje náměty či připomínky na [email protected]. vážíme si vašeho názoru a děkujeme za něj!
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.