velikost písma: A +/ A/ A -

Seniorské slevy v karlovarských kinech

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete nabídku zlevněného vstupného pro seniory a důchodce ve vybraných karlovarských kinech, případně i jiné výhody, které biografy nabízejí.

Kino Čas
Adresa: T.G.Masaryka 3, 36001 Karlovy Vary
Web: www.kinocaskv.cz
Kino Čas neposkytuje seniorům slevu na vstupném, pořádá však 2x měsíčně seniorská představení za zvýhodněnou cenu 40 Kč. Plná cena vstupného na normální projekci činí nejčastěji 90 Kč, na 3D produkci pak 130 Kč.

Kino Drahomíra (Panasonic)
Adresa: Vítězná 50, 360 09 Karlovy Vary
Web: www.kinopanasonic.cz
Plné vstupné do kina Drahomíra se pohybuje nejčastěji mezi 80 až 90 Kč. Seniorům sice není poskytnuta sleva na vstupném, zato však kino promítá 2x měsíčně seniorské projekce za zvýhodněné vstupné 5 Kč. Tyto projekce jsou vždy vyznačeny v programu kina Drahomíra.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na . Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.