velikost písma: A +/ A/ A -

Soutěž – Vyhrajte lampu s léčivým světlem nebo švýcarskou kosmetiku od Zepter

komentářů: 0

Chcete vyhrát bioptronovou lampu nebo balíček kosmetiky Swiss Nature od Zepter? Odpovězte správně na kvízovou otázku a výhra může být vaše!

Jak se soutěže zúčastnit?
V termínu od 30. 8. do 30. 9. 2010 vyplňte správně kvízovou otázku. Redakce vybere ze správných odpovědí 11 výherců.

Vyhlášení výherců proběhne na hlavní stránce webu Žijemenaplno.cz 5. 10. 2010.

Soutěžní kvíz naleznete ZDE.

Co můžete vyhrát?
Hlavní výhra:
Lampa Bioptron Compact III se stojanem + OXY sprej 250 ml



Lampa BIOPTRON Compact III je určena zejména pro použití v domácnostech, nemocnicích a dalších léčebných zařízeních. Zacházení s lampou je velice snadné a pro větší pohodlí je navíc vybavena časoměřičem, který vydává každé dvě minuty zvukový signál. Přístroj je uložen v praktickém plastovém pouzdře, které je rovněž vhodné jako cestovní balení. Průměr filtru BIOPTRON Compact III je přibližně 4 cm. Lampa pracuje s polarizovaným světlem ve spektrálním pásmu 480–3400 nm. Tyto vlnové délky pomáhají posilovat imunitní systém a hojit poranění pokožky, včetně popálenin. Přináší také úlevu od bolesti a poskytuje každodenní komplexní péči o pleť.

Patentované a klinicky testované světlo BIOPTRON:
• pomáhá zmírňovat bolest
• podporuje hojení ran
• působí protizánětlivě

Oxy Sprej je čistá voda obohacená o vysokou koncentraci kyslíku. Oxy Sprej se může použít samostatně nebo v kombinaci s jinými kosmetickými výrobky kdykoli během dne. V kombinaci se světelnou terapií Bioptron doporučujeme nanést tenkou vrstvu Oxy Spreje na čistou pokožku před i po aplikaci a nechat vždy zaschnout.

Oxy Sprej:
• podporuje funkce vaší pokožky
• osvěžuje pokožku a zanechává mladistvý vzhled
• zklidňuje pokožku po holení nebo pobytu na slunci
• pomáhá pokožce bojovat se znečištěním okolního prostředí
• pomáhá fixovat make-up

Dalších 10 výher:
Kosmetických balíček Swiss Nature od Zepter, který obsahuje:
1x SNC-346 Šampon s medem a UV filtry pro barvené vlasy
1x SNC-307 Krém na oči
1x SNC-325 Liftingové sérum
1x Jílová maska Swisso Logical – vzorek



Kosmetická řada Swiss Nature je založená na čerstvém výtažku z protěže alpské. Výtažek z ní poskytuje celou směsici antioxidačních látek, které působí proti stárnutí a chrání před volnými radikály vznikajícími v důsledku UV záření, kouře a znečistění. Díky speciálnímu rostlinnému složení a čerstvému výtažku z protěže se pokožka zjemňuje a posiluje se její přirozený obranný mechanismus, což přispívá ke kráse, dobrému pocitu a zdraví Vaší pleti.

Více informací na www.zepter.cz.

Podmínky soutěže:
Vyhlašovatel soutěže si vyhrazuje právo soutěž pozastavit, změnit či ukončit bez udání důvodu, a to v případě pokud dojde k závažným neočekávaným událostem nebo událostem ovlivněných vyšší mocí. V takovém případě nemá soutěžící nárok na jakékoli odškodnění či vypořádání. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na Žijemenaplno.cz. Na rozeslání výhry si Žijemenaplno.cz vyhrazuje 60 dní.

Těšíme se na vaše odpovědi.

Redakce Žijemenaplno.cz
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.