velikost písma: A +/ A/ A -

Co si stojí za to předplatit?

Autor: Michaela Poštulková | komentářů: 0

Prohlédněte si naše tipy, co si stojí za to předplatit, a na co byste měli rychle zapomenout. Bulvární časopis a přítulná kočka váš volný čas dlouhodobě kvalitně nevyplní…

Cenově výhodné předplácení produktů a služeb je spíše na mírném ústupu. Přece jen je spojeno s počátečním vyšším výdejem peněz a není nikde řečeno, že se nám předplacený produkt (časopis, pobyt, seminář) bude zamlouvat i po čase. Na druhou stranu je někdy jedinou opěrnou berličkou, která nás přinutí – alespoň na čas – plnit naše předsevzetí.

Časopis NE - služby knihovny ANO
Nač vydávat nesmyslně vysoký obnos za lifestylový časopis, který si prakticky vzápětí po jeho vydání můžete přečíst také ve vaší místní knihovně? Kvalita „plátku“ navíc může jít rapidně dolů, časopis je spojen s domácím lenošením, a proto mu říkáme jasné ne. Místo něj si předplaťte služby knihovny. Ty ve větších městech nabízejí nejen celou škálu novin, časopisů a knih, ale i CD či magnetofonových kazet.

Kabelová televize NE – sezona v místním divadle ANO
Na co vám je 150 programů, když si nemůžete vzpomenout, na co že jste se to dívali předevčírem. Divadlo je společenská událost a nadchne každého, kdo si umí najít „to svoje“. Nemusíte volit jen mezi činohrou, baletem a operou, ale i mezi menšími alternativními soubory, jejichž sezona je mnohdy zaměřená na vybraného autora nebo specifické představení (loutkohra, černé divadlo).

Zvolte například předplatné do:
Brněnského HaDivadla. Předplatné je přenosné, slevy oproti klasickým vstupenkám dosahují až na půlku a můžete si vybrat i vstupenku zdarma. Letos předplatné zahrnuje např. hry Moliéra, Shakespeara či Františka Hrubína.

Pochybné produkty pro zdraví NE - Welness či fitness klub ANO
Zázračné tabletky na hubnutí, čajové směsi kdoví odkud a jim podobné produkty? Zapomeňte na ně! Předplaťte si skutečný pohyb, který pomůže vašemu zdraví. Specializovaná cvičení ve fitness centrech, bazén a saunu ve welness centrech nebo zdravotní masáže.

Přehled welness aktivit v Ostravě naleznete na ostrava.hejbejtese.cz
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.