velikost písma: A +/ A/ A -

Téma: Recepty

Zdravé, chutné, snadné i pro náročné. Vyzkoušejte naše jedinečné recepty!

Články v tématu:

Rafinované dezerty ze zeleného čaje

Rafinované dezerty ze zeleného čaje

Tiramisu, pudink, zmrzlina – zelený čaj nemusíme jen pít, ale můžeme ho taky mlsat. Do dezertů přidáváme jak čajové lístky, tak odvar ze zeleného… více »

Tradiční cukroví netradičně

Tradiční cukroví netradičně

Vyzkoušejte několik tipů na zdravější variantu tradičních vánočních cukrovinek. Klidně můžete podlehnout pokušení a nezůstat jen u pár kousků. A co… více »

Černý bez léčí i chutná

Černý bez léčí i chutná

Černý bez léčí a čistí tělo od usazených toxinů a je také výborným pomocníkem v chřipkovém období. Své místo si najde nejen v lékárničce, ale také v… více »

Zdravé recepty Hanky Zemanové

Zdravé recepty Hanky Zemanové

V knize BioAbecedář Hanky Zemanové najdete mnoho receptů a informací, jak pomocí vaření a stravě vyjít vstříc svému zdraví. Vybrali jsme pro vás… více »

Dávný jazyk našich zahrad – moruše, oskeruše, kdouloň

Dávný jazyk našich zahrad – moruše, oskeruše, kdouloň

TÉMA TÝDNE – BIO: To, čemu se dnes říká permakultura a bio, není nic jiného než návrat v čase a snaha o dosažení přirozenosti. Víte, jak chutná… více »

Gastrotoulky: Morava

Gastrotoulky: Morava

Gastronomie Moravy je svérázná. Na její osobitosti má velký podíl především úrodnost zdejšího kraje, který poskytuje obilí, brambory, ovoce a víno.… více »

Gastrotoulky: Čechy

Gastrotoulky: Čechy

Vydejte se s námi ochutnat Českou republiku! V našem miniseriálu se zastavíme u krajových specialit Čech, Moravy a Slezska. Dobroty můžete ochutnat… více »

Máte rádi sushi? Udělejte si ho doma

Máte rádi sushi? Udělejte si ho doma

Se sushi je to jako se vším, co není nudné a fádní. Jedni ho milují, jiní ho ochutnali jednou a řekli si, že už nikdy víc. Rozhodně to není pokrm, k… více »

Vítej zpátky, cizrno

Vítej zpátky, cizrno

Časy, kdy nám hrachová kaše ve školní jídelně masakrovala tělo a duši, už jsou zapomenuty. Takže se klidně můžeme pustit do jiné, poněkud exotičtější… více »

Upečte si domácí chleba

Upečte si domácí chleba

Pečení domácího chleba zažívá v posledních letech doslova boom. Jak je to možné, když regály obchodů překypují desítkami druhů chleba – od bílé… více »

Trpíte zácpou? Zkuste rebarboru.

Trpíte zácpou? Zkuste rebarboru.

V Evropě se rebarbora pěstovala od počátku 18. století jako léčivá rostlina pro své silně projímavé účinky. Stačí rozvařit trochu rebarbory, mírně… více »

Osvěžující vitaminové drinky

Osvěžující vitaminové drinky

Termín zdravé pití může u někoho vyvolat husí kůži, ale ne všechno zdravé musí být zároveň chuťově nudné. Vitaminy v čerstvém ovoci a zelenině jsou… více »

Topinambur – sladký brambor

Topinambur – sladký brambor

Na první pohled trochu nezvyklé hlízy podobné bramborám rostou doslova samy. Syrové chutnají nasládle po oříškách a jsou zajímavým zpestřením… více »

1