velikost písma: A +/ A/ A -

Přehled a ceny seniorských aktivit v Pardubicích

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete přehled a ceny vybraných aktivit pro důchodce a seniory v Pardubicích.

VEKTOR WELLNESS CLUB
Adresa: Rokycanova 2798, Pardubice-Zelené Předměstí
Web: www.aerobik-pardubice.cz
Vektor Wellness nabízí specializované cvičení pro seniory zaměřené na odbourání zdravotních problémů a omezení, snížení dopadů různých onemocnění, zvýšení vitality organismu, předcházení cukrovce, snižování cholesterolu a usazování tuků v cévách. Pro aktuální rozvrh navštivte webové stránky.

CVIČENÍ PRO SENIORY S PRVKY TAIJI A QIGONG
Adresa: Pernštýnská ulice 42, Pardubice
Web: taiji.pardubice.cz
Cena za pět měsíců činí 800 Kč.

JOGA SADHANA
Adresa: Sokolovna na Olšinkách, Jiráskova ul. Pardubice, Kondiční sál
Web: j-s-.sweb.cz
Cvičení jógy vhodné pro důchodce a seniory, po dohodě s lektorem i se specifickými fyzickými či psychickými problémy. Cena 800 – 1000 Kč na celý školní rok.

RADA SENIORŮ
Web: www.mesto-pardubice.cz
Rada seniorů je poradním orgánem Rady města Pardubic a má 7 členů z řad seniorů. Členové rady jsou navrženi kluby seniorů, voleni samotnými seniory a jmenováni Radou města Pardubic na dvouleté období. Rada seniorů se zabývá řešením otázek z oblasti životního prostředí, dopravy, rozvoje města, bydlení, zdravotní péče, bezpečnosti apod.
Rada seniorů reaguje na podněty z řad veřejnosti, je možné obracet se na ně s jakýmkoli problémem ve Vašem okolí, který by dle Vašeho názoru měl být vyřešen, kontaktovat jednotlivé členy lze přes odbor komunitních služeb.

SENIORCENTRUM
Adresa: Pospíšilovo nám. 1693 (bývalá mateřská školka, 1. patro)
Web: web.ipardubice.cz
Seniorcentrum zaštiťuje rozsáhlou nabídku aktivit pro seniory od kroužků, přednášek a akcí, po právní poradenství. Nabídka kroužků: cvičení zdravotní, gymnastika, protahovací a posilovací cvičení, cvičení zdravotní a rehabilitační, jóga pro pokročilé, jóga pro začátečníky, jóga pro začátečníky a pokročilé, čínské tradiční cvičení, paličkování, trénink paměti, pěvecký soubor „Návrat“, taneční kroužek manželů Pazderových, kurz němčiny, kurz angličtiny. Aktuální program na jednotlivé měsíce ke stažení na webových stránkách.

KLUBY SENIORŮ
Kontaktní adresy na kluby:
• Smilova 381, 530 02 Pardubice
• Bělehradská 379, 530 09 Pardubice
• Krátká 673, 530 03 Pardubice
• E. Košťála 1013, 530 12 Pardubice
• PS, Sedláčkova 446, 530 09 Pardubice

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho diskuzního fóra. Našli jste zde chybu? Napište nám prosím Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.