velikost písma: A +/ A/ A -

TÍPNI TO! Klub nešťastných hvězd

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

Víte, co spojovalo exbeatla George Harrisona a francouzského šansoniéra Jacquese Brela s hollywoodskými hvězdami Paulem Newmanem a Patrickem Swayzem? S českými herci Borisem Rösnerem a Věrou Galatíkovou?


Mark Twain přestával kouřit snad tisíckrát.Vy máte ale lepší šanci!

A čím se tyto osobnosti podobaly třeba zakladateli moderní psychiatrie Sigmundu Freudovi, básníku a písničkáři Karlu Krylovi či otci současné anglické panovnice králi Jiřímu VI ? A chtěli byste se také octnout v tomto společenství? Pokud kouříte, máte na to docela reálnou šanci! Všechny tyto osobnosti totiž zemřely tak jako tisíce dalších „prominentů“ a miliónů obyčejných lidí na následky své kuřácké vášně.
Být v takové partě tedy není nic záviděníhodného – stokrát lepší je skoncovat s tímto zlozvykem jednou provždy!
Silným kuřákem byl i spisovatel Mark Twain, který prohlásil: “Přestat kouřit je ta nejjednodušší věc na světě. Vím to dobře, protože sám jsem už přestával nejméně tisíckrát!“ Ti, co si zvykli na svou denní dávku nikotinu (Twain kouřil přes dvacet doutníků denně), zkrátka dobře vědí, že jen odhodlání skončit k rozchodu s touto nešťastnou životní láskou často nestačí.
Ale co si tedy mají počít? Unikátní možností je naše akce „Típni to!“ Připravili jsme ji společně s nejlepšími odborníky na odvykání kouření, které tu v Česku máme, a pro ty, kdo se do ní přihlásí, představuje unikátní možnost, jak se vrátit k vyhlídce na zdravý a dlouhý život. A to zdarma, přestože podobná kůra přijde jinak na tisíce korun a pojišťovny ji neplatí.
Jste-li stoprocentně rozhodnuti s tabákem skončit a stále se vám to nedaří, klikněte zde.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.