velikost písma: A +/ A/ A -

Na co využít cigarety?

Autor: Dušan Spáčil | komentářů: 0

Chcete přestat kouřit? Co ale potom uděláte se svými cigaretovými zásobami? Tady je deset tipů z jednoho amerického webu, jak využít cigarety naprosto neškodně!


Květ vyrobený z cigarety

1) Z cigaret se dají udělat svícínky na narozeninové svíčky. Prostě vysypete z cigarety tabák , na jeho místo vložíte svíčku. Filtr zapíchnete do dortu. (Dort bude však asi chutnat jen vášnivým kuřákům, nikdo jiný totiž tabákovou příchuť dostatečně neocení.)
2) Z cigaretových špačků je možno slepit nástěnku. Použít se má lepidlo na dřevo, čím prokouřenější filtr, tím bude mít nástěnka lepší barvu. (A taky ovšem vůni.)
3) Vysypané cigarety doporučují autoři také použít jako záložky do knihy. Záložka ovšem rozhodně dlouho nevydrží.
4) Cigarety se hodí jako materiál na vytváření modelu krajiny pro modelovou železnici.
5) Výtvarníci rádi využívají cigarety jako materiál na koláže.
6) Z cigaret se také dají udělat pěkné umělé květiny.(viz foto - no nekupte to!)
7) Cigarety jsou prý vhodné i jako tepelné těsnění – vrstva tří set cigaret na stropě skvěle odstíní dříve vyprahlou místnost.(Co si o tom ale myslí hasiči, nevíme.)
8) Cigarety jsou ideálním předmětem pro mikromagii – co by si bez nich kouzelníci počali ?
9) Z cigaretových filtrů se prý dají vyrobit pěkné moderní šperky.(S velmi omezenou trvanlivostí)
10) Když vás štípne včela, dejte si na místo, do něhož jste dostali žihadlo, obklad z tabáku. Prý pomůže proti bolesti( ale může vám také způsobit pěknou vyrážku).

Suma sumárum – krkolomné nápady z amerického článku napovídají, že cigarety jsou nejen škodlivé, ale navíc se dohromady k ničemu pořádnému nehodí. Je tedy potřeba s nimi skončit jednou provždy! Žádné schovávání, do popelnice s nimi a na neshledanou! Jestli ale v sobě nenalézáte dost síly, jak se od těchto zbytečných tyčinek odpoutat, zkuste využít naši protinikotinovou akci. zijemenaplno.cz totiž připravil unikátní program, který i věčným kuřákům umožní zbavit se svého zlozvyku a ještě na tom vydělat. Více na Típni to LIVE.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.