velikost písma: A +/ A/ A -

Přehled a ceny seniorských aktivit v Karlových Varech

Autor: Adéla Stolaříková | komentářů: 0

V tomto seznamu naleznete přehled a ceny vybraných aktivit pro důchodce a seniory v Karlových Varech.


Kurz sebeobrany
Web: http://www.mmkv.cz/index.asp?menu=64&record=14512
Specielní kurz pro seniory a zrakově postižené, jehož posláním je, aby vybraná cílová skupina občanů byla schopna rozpoznat případný útok a také se mu, přinejmenším částečně, ubránit. Trénink probíhá jednou za čtrnáct dnů ve středu od 11 do 12.30 přímo na stanici Městské policie v Karlových Varech.

Literární klub pro seniory (u Krajské knihovny KV)
Adresa: Studijní oddělení Lidická, Lidická 40 (areál Střední pedagogické školy)
Web: http://www.knihovna.kvary.cz/cs/pro-navstevniky/pro-seniory/
Otevřené volnočasové aktivity pro zájemce z řad seniorů probíhají každý lichý čtvrtek od 10:00 do 12:00. V nabídce jsou přednášky, výstavy (tapiserie, paličkovaná krajka), výtvarné dílny (waldorfské panenky, drátkování, arteterapie), povídání o literatuře a divadle, práce na PC (e-mailové schránky, internet).

Studio pro ženy
Web: http://www.studioprozeny.cz/cviceni-pro-seniory.php
Studio pro ženy nabízí několik zajímavých cvičebních programů vybraných zejména pro ženy v seniorském věku. Ceny se liší dle zvolené aktivity, kompletní ceník je k dispozici k nahlédnutí na internetových stránkách. V případě zájmu nabízí studio i možnost sestavení osobního programu šitého na míru vašemu tělu momentální tělesné kondici.

Podělte se o své zkušenosti s ostatními čtenáři v rámci našeho nového diskuzního fóra, nebo napište svůj postřeh do diskuze přímo pod článkem. Našli jste zde chybu? Dejte nám prosím vědět na . Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.