velikost písma: A +/ A/ A -

Už jste vyzkoušeli bioinformační přípravky?

Autor: Michaela Plachká | komentářů: 0

Pevné zdraví – pro někoho samozřejmost, pro jiného nedostižný sen. Je těžké vědět, co přesně potřebuje naše tělo. Nechte se otestovat a dodejte svému tělu ty správné informace – bioinformace.

Bioinformační věk
K vlastnímu zdraví a potažmo k léčbě onemocnění můžeme přistupovat různě. Rovnice lékař – vyšetření – lék nemusí být pro všechny to pravé, protože klasické léky tlumí příznaky nemoci, nezaměřují se však na příčinu onemocnění. Západní medicína má stále velké rezervy v celostním přístupu k člověku, ani nebere v úvahu možné psychologické prameny nemoci. Mnoho lidí se tak obrací k alternativním přístupům, homeopatické léčbě a doplňkům stravy na bázi bioinformací. Co jsou tedy bioinformační přípravky a jak fungují?

S termínem bioinformace to není jednoduché, obsah tohoto pojmu se často vykládá různě. Leckdy má čtenář pocit, že tento termín pochází spíše z oblasti okultní vědy než ze seriózních moderních výzkumů. Širší pojetí slova bioinformace označuje vlastnosti biologického materiálu, ať už rostliny, živočicha či minerálů, různé kvality. Bioinformace v úzším pojetí, jak je také definují výrobci bioinformačních výrobků, jsou frekvence elektromagnetického záření, které projevují biologické účinky. Mají schopnost ovlivňovat základní sloučeninu živých organismů, vodu. Když si uvědomíme, že je naše tělo tvořeno vodou zhruba ze 70 %, tak to není zanedbatelný fakt. “Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídicí frekvence podkorových center mozku regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnosti vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvoláním zpětného regeneračního procesu.” To se dočteme v materiálech firmy, která se na bioinformační výrobky specializuje.

Přečtěte si také: Vliv fází Měsíce na člověka

Na stejné vlně
Toto elektromagnetické záření se má projevovat v infračervené až radiové oblasti. Prostřednictvím principu rezonance působí na informační pole člověka tak, že vyruší příčinu onemocnění. Tím aktivuje přirozené očistné mechanizmy organizmu, které vyloučí zatěžující toxiny. Výhoda je, že přípravky nezatěžují tělo zbytečnou chemií. Kde se hledají potřebné bioinformace? Jak jinak než v přírodě. Vděčným zdrojem jsou rostliny a nerosty, bioinformace ale obsahují i plyny nebo přírodní jevy. Jejich signál se dále elektronicky čistí tak, aby neobsahoval žádné rušivé frekvence. Bioinformace se pak na produkty přenáší pomocí bioinformačního generátoru. Tento postup má zaručit stálost bioinformace a její odolnost vůči záření jiných zdrojů, například mikrovlnné trouby nebo mobilního přístroje. V každém případě se musí dodržovat zásady správného skladování výrobků.

Na principu bioinformací funguje celá homeopatie. Předpokládá se, že homeopatické přípravky svými informacemi ovlivňují v těle mezimolekulární síly a mění prostorové uspořádání sloučenin. Je třeba ale ještě mnoho experimentálního dokazování, aby se fungování bioinformačních léků objasnilo a lékaři se jimi začali vážně zabývat.

Přečtěte si také: Psychowalkmany jsou psycho!

Otestujte se
Na místě je samozřejmě otázka, jak si vybrat preparát s tou správnou bioinformací. K odbornému poradenství a vyšetření klienta se obvykle užívá metoda elektroakupunktury podle Dr. Volla. Ten vytvořil soustavu energetických drah na základě tradiční čínské medicíny a v místě akupunkturních bodů měří průchod elektrického proudu přes kůži (odpor). Snížené hodnoty ukazují na pravděpodobnou příčinu potíží. Záleží pak na diagnostických zkušenostech poradce, jak vám výsledky bude interpretovat. V každém případě se nemusíte obávat. Bionformační přípravky by neměly mít žádné vedlejší nežádoucí účinky. Frekvence buď naleznou podobné vlnění a znásobí se, nebo projdou tělem bez odezvy. Do jaké míry funguje placebo efekt, není známo. Každopádně existují bioinformační preparáty také pro rostliny a zvířata.

Kam dál?
S léky bez receptu zacházejte opatrně
Už jste vyzkoušeli solnou jeskyni?
Život si prodloužíte v mrazáku
Hudba stimuluje mozek a zpomaluje stárnutí
Energie - klíč ke zdraví
Aromaterapie - léčba vůní
Léčba vzduchem - snadná a účinná
Pitný režim a 7 tipů jak pít víc

Věříte v účinky léků s přívlastkem bioinformační? Vyzkoušeli jste vy sami některé z nich a jak jste s nimi byli spokojeni? Podělte se s ostatními čtenáři o své zkušenosti ve fóru nebo pod článkem.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.