velikost písma: A +/ A/ A -

S „chytrou“ obuví za poklady

Autor: Bohumír Kotora | komentářů: 1

Také jste v mládí hltali dobrodružné knihy, jejichž obsah vás zavál na neznámé ostrovy plné ztracených pokladů? Jejich hledání láká mnoho dobrodruhů dodnes. Civilizační vývoj však i tuto aktivitu posunul do zcela jiných rozměrů – nazujte pantofle s detektorem a hurá za poklady!

Zatím sice neznáme univerzální návod, jak se proměnit ve strýčka Skrblíka a plavat jako on ve vlastním bazénu se zlatými mincemi, náhražku vám ale poskytnout dovedeme. A je poměrně jednoduchá. Stačí vklouznout do speciálních „žabek“ Treasure Seeker Sandals s připojenou krabičkou detektoru kovů a ledabyle se courat na příhodných místech. Například během procházky po pláži s výhledem na zapadající slunce…

Originální nápad, jak si zpříjemnit zimní výlety za sluncem
Veřejné pláže kdekoliv na světě jsou úplná naleziště skrytých pokladů. Pod pískem čeká spousta ztracených hodinek, zlatých šperků nebo švýcarských nožíků jenom na to, až je někdo objeví. Tak proč ne právě vy a vlastníma nohama? Letní sandály, kterým dává připojený detektor kovů kouzelnou moc „nahlédnout“ pomocí magnetického pole až do hloubky šedesáti centimetrů, mohou být tím pravým nástrojem, jak si nešlapat po štěstí. Samozřejmě že takhle objevíte i moře zahrabaných plechovek od piva a registračních značek z ukradených aut, ale kdo říká, že nemůžete zbohatnout právě na sběru druhotných surovin? I když se z vás nestane populární postavička z disneyovských komiksů, získáte si alespoň přízeň ekologů. A to by v tom byl čert, aby se časem neurodil nějaký briliantový prstýnek nebo zlatá zubní náhrada. Tak neváhejte! Detektory kovu jsou dostupné každému a pláže stále plné ztracených kovových cenností.

Kam dál?
Indiana Jones dnešních dnů – geocacher
Na túře s nohama v bavlnce
U moře buďte aktivní
Revoluční podrážka na bolesti zad

Narazili jste na zajímavou novinku, o které by stálo za to napsat? Pošlete nám svůj tip na [email protected], podělte se o něj s ostatními čtenáři v diskuzním fóru nebo přímo pod článkem.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.