velikost písma: A +/ A/ A -

Taneční kavárna pro zralé a zkušené

Autor: Hana Švejnohová | komentářů: 0

AKTUALIZOVÁNO! 9. 12. 2010 pořádáme ve spolupráci s kavárnou Pavilon ve Vinohradské tržnici již třetí Taneční kavárnu Žijemenaplno.cz. Pro všechny dámy a pány v nejlepších letech, kteří na hity svého mládí nechtějí pouze vzpomínat, ale pořádně si na ně zařádit.


Moderátorka Hana Švejnohová a Dj Petr Vich při tanci.

Přijďte si zatancovat do příjemného prostředí v centru Prahy na hudbu vašeho srdce. Je jedno, jestli v páru, v partě nebo sólo, protože bavit se budete v každém případě! Rezervujte si své místo k sezení předem na adrese [email protected]. Partnerem tanečního večera je společnost Dé Longhi a proto se můžete těšit na ochutnávku vynikající kávy, nebo snad toužíte po novém pressovači? Inspirujte se v Taneční kavárně, kterou podporuje Dé Longhi a napište dopis Ježíškovi!

Fotografie z prvního tanečního večera zde.

Nejčastější dotazy:
Kde se Taneční kavárna Žijemenaplno.cz pořádá a jak se tam dostanu?
Retro taneční kavárnu najdete ve Vinohradském pavilonu v ulici Vinohradská 50. Akce bude probíhat v prvním patře, v kavárně Pavilon, jež patří do sítě restaurací Ambiente. Na místo se dostanete MHD (tram č. 11, zastávka: Vinohradská tržnice) nebo autem, parkování je za poplatek, v okolí tržnice je modrá zóna.

V kolik je oficiální začátek akce?
Začínáme v 19:30 a bavit se můžeme až do 23:30.

Jaká je návštěvnost akce?
První akce se zúčastilo více než 70 lidí, kteří se vrhli do víru tance hned při první písničce. Nezůstávejte doma a přijďte se pobavit i vy!

Co si mám vzít na sebe?
Oblečení volte určitě neformální, nejedná se o taneční, ale spíš retro diskotéku.

Jaká hudba se bude večer hrát?
Dj Petr Vich si pro tento večer přpravil pestrou směs nejrůznějších žánrů a stylů hudby 60., 70. a 80. let. Těšit se můžete na například na Abbu, Bonie M, italskou vlnu, Elvise, Maddonu, hudbu z muzikálu Mama mia, Helenu Vondráčkovou, Karla Gotta a mnoho dalších českých i zahraničních hitů. V průběhu celého večera bude možnost hrát písničky na přání.

Musím si rezervovat místo?
Registrací na adrese [email protected] máte jistotu, že vám bude na vaše jméno rezervováno místo k sezení. Přijít ale můžete i bez registrace.

Můžu přijít i sólo?
Ano, samozřejmě. Taneční kavárna Žijemenaplno.cz je určena nejen párům, ale také všem jednotlivcům i jejich přátelům.

Kolik co stojí?
Vstup na akci je ZDARMA. Kavárna Pavilon připravila na vybrané druhy nápojů speciální klubovou nabídku, na vše ostatní bude v rámci večera poskytnuta sleva 20%.

Na vaše názory i na osobní setkání se těší
Hanka Švejnohová a Adéla Stolaříková

Kam dál?
Přehled a ceny aktivit pro seniory v ČR
Nedělní čaje jsou stále v kurzu
Seniorfitnes Praha
Nestyďte se navštívit „večer pro nezadané!“

Napište nám prosím do diskuzního fóra, jak jste spokojeni s projektem Taneční kavárny, co se vám líbí a co bychom podle vás mohli vylepšit. Vaše názory jsou pro nás důležité! Psát nám můžete také na adresu [email protected]. Děkujeme.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.