velikost písma: A +/ A/ A -

Žijemenaplno.cz nabízí atraktivní pracovní příležitost!

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

Máte zkušenosti, kontakty, přehled, ale nemáte zaměstnání nebo sháníte jiné? Bavila by vás práce pro internetové médium s vysokým potenciálem rozvoje? Právě pro vás máme ideální řešení.



Nabízíme atraktivní práci obchodního a marketingového poradce, který bude zastupovat náš server zijemenaplno.cz a sesterský web www.babyweb.cz. V praxi se jedná o aktivní vyhledávání nových klientů, zajišťování reklamy pro oba weby, přípravu reklamních kampaní včetně kreativního zpracování, případně i vymýšlení speciálních projektů (např. soutěží).

Co nabízíme?
Zajímavou práci, kontakt s lidmi a hlavně možnost částečné práce z domova.
Výše odměny záleží i na vašich schopnostech.
Jedná se o externí obchodní spolupráci, odměnu tvoří pevný základ a provize ze sjednaných obchodních případů.
V případě nutnosti je možný i částečný úvazek.

Co požadujeme?
Minimálně středoškolské vzdělání, aktivní znalost práce s počítačem a internetem, komunikativnost, dostatek nadšení a pozitivního myšlení. Řidičský průkaz výhodou!

Praxe s obdobnou činností je vítána. Životopisy i případné dotazy prosím zasílejte na [email protected] do 15.července 2010. Nástup během léta.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.