velikost písma: A +/ A/ A -

Přírodní tipy pro vaše zdraví

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

Pomoc pro vaše zdraví z přírody. Cítíte na podzim únavu a obchází vás špatná nálada? Letos už nemusí. Příroda totiž nabízí řešení. Léčivé houby, meruňková jádra, vitamíny skupin B a C, železo nebo vinná réva přispívají k Vaší fyzické i duševní pohodě a rozhodně stojí za to je vyzkoušet.

Houbové Quarteto
Unikátní přípravek s kombinací 4 léčivých hub v 1 kapsli. SHII-TAKÉ, Korálovec ježatý, Hnojník obecný a Reishi jsou léčivé houby, jejichž účinky napomáhají nabít pozitivní energii a duševní pohodu, čímž přispívají k celkovému zlepšení zdravotního stavu. Tento doplněk stravy je určen mladým lidem, u kterých hraje důležitou životní roli stres, seniorům, jejichž organizmus je oslabený, maminkám s dětmi, které často trpí únavou a také jako podpora obranyschopnosti organizmu.
Detaily produktu
Doporučená cena 590 Kč.


Vitamin B17 – zázrak z meruňkových jader
Základní složkou B17 APRICARC jsou mletá sušená meruňková jádra obsahující účinnou látku vitamin B17, který objevil v roce 1950 chemik z USA Ernest Krebs a který v současné době zajímá onkology na celém světě. Další složkou jsou houby hlíva ústřičná a reishi – tyto léčivé houby s účinnou látkou betaglukan působí pozitivně na regeneraci buněk – jejich rychlejší rozmnožování a posílení imunity.
Detaily produktu
Doporučená cena: 315 Kč (60 tablet).



Články k tématu:
Znáte rakytník – vitaminovou bombu podzimu?
Získejte mládí zpět!


Další zajímavé tipy redakce

Hemoplus
Přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Působí příznivě na činnost nervové soustavy a imunitního systému.
Detaily produktu
Cena: 279 Kč.


Korálovec ježatý
Používá se při celkové tělesné vyčerpanosti, nervové slabosti a u zánětů. Obsahuje všechny aminokyseliny důležité pro lidský organizmus.
Detaily produktu
Cena: 240 Kč (60 tablet).

 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.

Dočtěte se více

Příbuzná témata: Praktické tipy