velikost písma: A +/ A/ A -

Známe výherce soutěžte o Biodeur a nedejte šanci mykóze

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Potivost, zápach, plíseň. Problémy, kterých se těžko zbavujeme. Mykotickým potížím nohou nastává sezóna, a proto buďte připraveni. Soutěžte o přípravky s chytrou houbou, která Vás zbaví potíží přírodní cestou.


Chytrá houba neboli Pythium oligandrum je druh houby, která paraziticky působí na plísně jiného druhu. Vysává z nich živiny, dokud z nich nevyčerpá veškerou energii ve svůj prospěch. Je vysoce účinná právě v případě plísní nohou.
Výzkumy chytré houby potvrdily, že preparáty s jejím obsahem nemají žádné vedlejší účinky. Používat je tedy mohou naprosto všichni, včetně diabetiků, těhotných žen nebo lidí s oslabenou imunitou. Velkou výhodou preparátů z chytré houby je způsob aplikace. Přípravky se neužívají vnitřně, a proto nezatěžují žádným způsobem lidský organismus.

Soutěžili jste o balíček dvou přípravků právě s obsahem chytré houby. Součástí balíčku je preparát Biodeur. Jedná se o nejžádanější přípravek s chytrou houbou. Aplikuje se formou koupele a působí nejen preventivně, ale rovněž na již rozvinuté mykózy nohou. Délka používání závisí na stadiu mykózy. Výherce obdrží v soutěžním balíčku rovněž preventivní zásyp Pythie Biodeur Prevent, kterým můžete ošetřovat nejen nohy, ale i obuv nebo ponožky.

Výherci:
Milan Novák
Libuše Khirová
Mirka Šimková



 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.