velikost písma: A +/ A/ A -

Soutěž BIOPRON® LAKTOBACILY BABY BIFI+

Autor: Komerční prezentace | komentářů: 0

Vyhrajte balení Biopron® LAKTOBACILY Baby BIFI+ pro zdravé bříško Vašich vnoučat.

Biopron® LAKTOBACILY Baby BIFI+ představuje jedinečnou a vyváženou kombinaci probiotických kultur nezbytných pro správnou činnost trávicího systému kojenců a malých dětí. Obsahuje 1 miliardu probiotických bakterií 3 kmenů, což je optimální množství pro trávicí ústrojí malého dítěte. Přítomnost těchto bakterií je životně důležitá zvláště pro nekojené děti. Z mateřského mléka se totiž do dětského těla dostávají probiotika, která pomáhají budovat v trávicím ústrojí zdravou střevní mikroflóru.
Použití probiotik je vhodné při výskytu běžných zažívacích potíží, jako jsou průjmy, plynatost nebo nadýmání, ale také k obnově střevní mikroflóry v průběhu i po užívání antibiotik.



LAKTOBACILY Baby BIFI+ je určen pro děti od ukončeného 1. měsíce věku a orientační cena balení (30 tbl.) je 144 Kč. Více informací najdete na www.biopron.cz.
Nápovědu pro správné řešení otázek naleznete na www.biopron.cz.

Výhra je připravena pro 4 z Vás. Odpovídejte ZDE
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.