velikost písma: A +/ A/ A -

Soutěž – Nedejte chřipce šanci!

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

Cítíte celkovou slabost, škrábe vás v krku, cítíte, že na vás „něco leze“? Končící zima je pro organizmus namáhavým obdobím a mnohdy sami uděláme tu chybu, že se necháme zmást sluníčkem a málo se oblékneme. Silná imunita je zkrátka vždy potřeba.



V naší soutěži můžete soutěži o 5 produktů multiIMUN AKUT a posílit tak svou přirozenou obranyschopnost. MultiIMUN AKUT s ultra silným složením obsahuje vysoké množství nukleotidů izolovaných z colostra – nejušlechtilejší přírodní látky, kterou po narození přijímá dítě od své matky ještě před nástupem laktace. Rychlý nástup účinku navíc posiluje unikátní BioDefence komplex pro zvýšení odolnosti. Více informací ZDE.

Odpovězte správně na naši otázku. Každá desátá odpověď vyhrává, při celkovém počtu pěti výherců. Odpovídejte do 15. března 2012 ZDE. Všechny ceny budou k vyzvednutí v redakci Žijemenaplno.cz v Praze!

Soutěžní otázka zní:

Chřipkové viry B infikují
1. savce a ptáky
2. pouze lidi
3. lidi a prasata



 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.