velikost písma: A +/ A/ A -

Soutěž – Buďte zpátky ve hře

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

S přibývajícím věkem ztrácí naše chrupavky přirozenou elasticitu a pevnost. Zprvu tyto problémy nepociťujeme, ale v nejtěžším stádiu mohou vést až k deformacím kloubů. S postupným úbytkem chrupavky narůstá také bolestivost postiženého kloubu.


Nenechte se omezit bolestmi kloubů a užijte si aktivní pohyb. Program mobilin s obsahem Harpaga obsahuje vyvážený poměr účinných látek pro podporu tvorby mladých kolagenních vláken v chrupavce a zvýšení hybnosti kloubů. Zmírňuje kloubní problémy a účinně napomáhá od bolesti, proto je vhodným doplňkem stravy pro seniory.

Soutěžte ZDE o produkty, které obsahují podporují ztracenou vitalitu a navrací radost z pohybu. Odpovědět na soutěžní otázku můžete od 4. 1. do 31. 1. 2012. Pro tři výherce čeká dvouměsíční výživová kúra mobilin VITAL a gel k péči o namáhané klouby. Všechny ceny budou k vyzvednutí v redakci Žijemenaplno.cz v Praze!

Více informací naleznete na www.omega-alermed.eu.

Soutěžní otázka zní:

Odborníci doporučují užívat přípravek mobilin® Vital+ po dobu...

a) jednoho měsíce
b) čtyř měsíců
c) dvou měsíců 3x ročně

 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.