velikost písma: A +/ A/ A -

Sedm praktických tipů pro výběr vitamínových balíčků

Autor: Redakce ŽijemeNaplno.cz | komentářů: 0

Nevíte, čím potěšit své blízké pod vánočním stromečkem? Nemáte čas hledat inspiraci v obchodech? Tipy, co darovat pro zdraví svým nejbližším, najdete v našem článku. Nakupte z pohodlí domova pro svého partnera nebo partnerku, vyberte dárek tatínkovi, mamince, dědečkovi, babičce či dětem. Snad všechny známé a oblíbené značky přinášejí vánoční balíčky. V každém dostanete milý dárek navíc.

Dárkové balení Čtyřlístek
Dárkové balení výrobků Čtyřlístek za zvýhodněnou cenu, které potěší každé dítě. V dárkovém balení získá každý jako bonus všechny figurky oblíbeného Čtyřlístku – Bobíka, Myšpulína, Pinďu a Fifinku. Balíček obsahuje tyto doplňky stravy: Rakytníček sirup s příchutí maracuji a sirup s příchutí pomeranče, Hlíváček sirup s příchutí hrušky a s příchutí višně, Rakytníček multivitamínové želatinky s rakytníkem.
Výrobce: Terezia Company.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 952 Kč.

Clavin ultra tob. 20 + USB paměťový disk ZDARMA
Doplněk stravy s unikátním složením, silnějším příznivým působením na prokrvení penisu a erekci s rychlým nástupem účinku. Unikátní chráněné složení účinných látek v přípravku Clavin Ultra vytváří v těle tzv. delta effect, který několika mechanismy účinku napomáhá výraznějšímu prokrvení. Vánoční balení s USB paměťovým zařízením.
Výrobce: Simply You.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 864 Kč.



Vitamíny a stopové prvky v každodenní stravě jsou nezbytné pro vaše zdraví. Onemocnění může být signálem nedostatku některé z těchto složek. Trápí vás nedostatečná imunita, padání vlasů, problémy s erekcí, bolavé klouby? Doplňky stravy vám mohou pomoci zmírnit tyto příznaky a fungují také jako prevence.

Články k tématu:
Znáte rakytník – vitaminovou bombu podzimu?
Získejte mládí zpět!


Další zajímavé tipy redakce

GS Condro Forte 120 + 60 tb. + CD Waldemar Matuška ZDARMA
Doplněk stravy, který pomáhá udržovat zdravé klouby. Podporuje jejich pohyblivost, přispívá ke zdraví kloubní chrupavky a působí proti jejímu opotřebení. Vánoční balení navíc přináší: měsíc užívání zdarma, CD s největšími hity Waldemara Matušky, poukaz na slevu do lázní, možnost vyhrát pobyt v lázních v hodnotě 10 000 Kč.
Výrobce: Green Swan.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 689 Kč

Cemio Vápník, hořčík, zinek 100 + 30 tbl. + CD Romantické balady ZDARMA
Doplněk stravy obsahuje důležité vitaminy a minerály nepostradatelné pro správné fungování lidského organismu. Pro pevné kosti, zdravou pokožku a zdravé srdce, zdravé vlasy a nehty. Navíc obsahuje vitamíny D3 a K1, zlepšující účinek na zdraví kloubů. Působí proti křečím, podporuje správnou funkci oběhového systému, hojení ran a imunitu.
Výrobce: Cemio.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 149 Kč.


Walmark Prostenal Perfect 80 + 40 tob. + LED svítilna ZDARMA
Trumf v péči o prostatu Prostenal s Perfect Complexem ve vánočním balení – 40 dní užívání ZDARMA + exkluzivní LED svítilna. Doplněk stravy, který kombinuje tři aktivní látky, přináší blahodárný účinek na prostatu. Pomáhá utišovat negativní vlivy volných radikálů. Podporuje správnou funkci močového a pohlavního ústrojí.
Výrobce: Walmark.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 519 Kč.


Walmark Viaderm Complete 60 tob. + vlasový tonik ZDARMA
Doplněk stravy pro zdravé vlasy, krásnou pleť a pevné nehty ve vánočním balení + vyživující vlasové tonikum jako dárek. Přispívá k omezení vypadávání vlasů a stimuluje jejich obnovování. Pomáhá chránit pokožku před předčasným stárnutím. Přispívá k udržení celkového zdraví a krásného vzhledu.
Výrobce: Walmark.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 319 Kč.


Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 180 cps. + tlakoměr ZDARMA
Výhodné 3měsíční dárkové balení se zápěstním tlakoměrem jako dárek. Hlíva ústřičná pomáhá posilovat obranyschopnost organizmu, snižovat cholesterol a krevní tlak. Rakytníkový olej zesiluje účinky hlívy ústřičné a obsahuje mnoho vitamínů a OMEGA-3, 6, 7 a 9 mastné kyseliny. Tento doplněk stravy působí blahodárně také při zánětu močových cest.
Výrobce: Terezia Company.
Detaily produktu a kde koupit
Cena: 629 Kč.
 
 

Diskuze

Možnost přidání příspěvku k článku mají jen registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete ZDE. Pokud jste již registrovaný(á) uživatel(ka), nezapomeňte se prosím přihlásit.

Dočtěte se více

Příbuzná témata: Praktické tipy